Bors de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bors  de curcan

Ingrediente

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita vegeta
  • sare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 1 litru bors proaspat
  • leustean

Mod de preparare

Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata toate legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in zeama in care a fiert pulpa de curcan impreuna cu pasta de ardei, pasta de tomate si sare dupa gust. Se scoate carnea de pe os si se taie cuburi mai mari si se adauga in oala cu legume. Cand sunt fierte legumele se adauga vegeta si frunzele de telina, se mai dau 2-3 clocote dupa care se stinge focul. Borsul se fierbe separat si dupa ce a fost luata spuma se adauga peste ciorba. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si leusteanul.Se poate servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise