autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
100 g fasole mare fiarta, 4 linguri ulei, 1 morcov, un pastarnac, o jumatate e telina, o ceapa, 50 g taitei de post, 2 linguri ardei si gogosari tocati(sau zarzavat conservat), sare,, foaie de dafin, cimbru,bors acru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug taiteii si ardeii cu gogosarii tocati.Dupa ce au fiert taiteii, adaug, fasolea,condimentez, acresc dupa gust.Presar cu patrunje verde, servim cu ardei iute sau ceapa proaspata.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole galbena

Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete

6 voturi    5 comentarii
25 min
Borsuri si Ciorbe

BORS DE FASOLE

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Delicioasa aceasta reteta.Se mananca mereu cu placere.Am urmat reteta si a ieist totul un deliciu.Multumesc pt reteta!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    O bunatate cred. Nu am facut niciodata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Mi-ai facut pofta,am pus fasole la fiert sa fac si eu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Este intr-adevar tare gustoasa,un deliciu...Am mancat de multe ori la Manastirile din Moldova si Bucovina...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Este bors de fasole cu taitei, nu e mancarica de fasole cu taitei. Asa se face borsul de post in Bucovina.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Cely foarte interesanta papica asta buna a ta ! Nu am mancat niciodata fasole cu taitei....merita incercat ...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Nu am pus niciodata taitei in borsul de fasole.Pare interesant.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Alta mancarica foarte buna de post. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 100 g fasole mare fiarta
  • 4 linguri ulei
  • 1 morcov
  • un pastarnac
  • o jumatate e telina
  • o ceapa
  • 50 g taitei de post
  • 2 linguri ardei si gogosari tocati(sau zarzavat conservat)
  • sare,
  • foaie de dafin
  • cimbru,bors acru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate cred. Nu am facut niciodata.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecel

Ciorba de dovlecel

Curatam dovleceii , le scoatem semintele si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa verde , rosia si ardeiul le taiem marunt, apoi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem cubulete. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete, la fel si ardeiul gras rosu. Ceapa

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe