autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug taiteii si ardeii cu gogosarii tocati.Dupa ce au fiert taiteii, adaug, fasolea,condimentez, acresc dupa gust.Presar cu patrunje verde, servim cu ardei iute sau ceapa proaspata.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Delicioasa aceasta reteta.Se mananca mereu cu placere.Am urmat reteta si a ieist totul un deliciu.Multumesc pt reteta!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    O bunatate cred. Nu am facut niciodata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Mi-ai facut pofta,am pus fasole la fiert sa fac si eu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Este intr-adevar tare gustoasa,un deliciu...Am mancat de multe ori la Manastirile din Moldova si Bucovina...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Este bors de fasole cu taitei, nu e mancarica de fasole cu taitei. Asa se face borsul de post in Bucovina.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Cely foarte interesanta papica asta buna a ta ! Nu am mancat niciodata fasole cu taitei....merita incercat ...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Nu am pus niciodata taitei in borsul de fasole.Pare interesant.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Alta mancarica foarte buna de post. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 100 g fasole mare fiarta
  • 4 linguri ulei
  • 1 morcov
  • un pastarnac
  • o jumatate e telina
  • o ceapa
  • 50 g taitei de post
  • 2 linguri ardei si gogosari tocati(sau zarzavat conservat)
  • sare,
  • foaie de dafin
  • cimbru,bors acru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate cred. Nu am facut niciodata.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe