autor:

autor

» » Budinci

Budinca de conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala conopida si se fierbe in apa putin sarata.


Se scurge de apa, se pune intr-un castron si se zdrobeste cu furculita.


Se bat ouale si se amesteca cu smintina si brinza rasa, grisul, sarea si untul incalzit se amesteca cu conopida. Compozitia obtinuta se pune intr-un vas smaltuit sau de sticla de Jena, uns cu unt si presarat cu pesmet si se coace la foc potrivit pina se rumeneste.


Se serveste calda, simpla, sau cu sos de ou

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1 buc. conopida mare
  • 2 oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri unt
  • 150 gr. brinza de oi
  • 2 linguri gris
  • pesmet
  • sare
  • sos de ou (daca se doreste)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Panna Cotta cu ciocolata

Incalzim laptele fara sa-l fierbem insa. Rupem ciocolata bucatele si o punem peste smantana dulce.

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Budinci

Panna cotta cu gem de capsuni

Am tot auzit eu de acest desert italian, dar nu mi s-a incrucisat niciodata lingurita cu el pana

2 voturi    4 comentarii
nespecificat
Budinci

Panna cotta cu lamaie

Punem laptele si smantana la foc mic, impreuna cu coaja de lamaie, zaharul si zaharul vanilat. Urmarim

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
Budinci
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Budinci
Orez cu fenicul si telina la cuptor

Orez cu fenicul si telina la cuptor

Spalam bine orezul (in 2-3 ape), apoi il lasam la inmuiat in apa curata, 1-2 ore. Intre timp spalam bine feniculul si telina si le punem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Budinca colorata

Budinca colorata

Luam un plic de budinca si il punem intr-un bol cu 4 linguri de zahar si 5 linguri lapte si il amestecam. Cam la un plic de budinca

0 voturi    0 comentarii
1h
Budinci