Sos Pesto: se zdrobesc usturoiul, semintele de pin (prajite) busuiocul, 25g de parmezan si 50ml de ulei de masline intr-un mojar sau in robotul de bucatarie. Restul ingredientelor se adauga treptat amestecand continuu pana se stabileste gustul final. Se alterneaza feliile de rosii cu felii de mozzarella si se stropesc cu sosul Pesto.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii