CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Ingrediente

  • - 6 cartofi de marime medie
  • - 2 carnaciori subtiri
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 rosie mare
  • - ardeu verde, ardeu rosu
  • - 1 ou
  • - cascaval ras
  • - cateva fire de patrunjel
  • - condimente:sare, piper, chilli sau boia iute

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si in acelasi ulei punem ceapa taiata cubulete la calit, adaugam ardeii, rosia taiata cubulete mici precum si usturoiul tocat. Se calesc toate vreo 3 minute si adaugam carnaciorii. Se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Intr-o tava se pune jumatate din cartofi, ii stropim cu putin ulei, apoi punem compozitia de legume si carnaciori si acoperim cu restul de cartofi. Cascavalul ras amestecat cu patrunjelul tocat se pune deasupra cartofilor si apoi si oul batut bine. Se da la copt pentru aproximativ 20-30 minute. Se pot servi cu diverse salate sau cu ridichi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise