autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu carnati la cuptor

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
5-6 cartofi, 1 ceapa, 1 legatura ceapa verde, 1 morcov, 1 carnat trandafir sau 300 g cabanos, 3-4 oua, 150 g cascaval, 100 ml lapte, 3 linguri ketchup, 20 ml ulei, cateva fire de patrunjel, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm iar carnatii felii de 4-5 mm grosime.Puneti uleiul intr-un vas de sticla termorezistenta, ceapa tocata, feliile de morcov, deasupra un rand de felii de cartofi, feliile de carnati, apoi acoperiti cu ultimul rand de felii de cartofi.


Turnati in vas 250-300 ml apa, puneti capacul si dati-l la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 30 minute. Preparati un amestec omogen din oua, lapte, ketchup sare, piper si turnati-l peste cartofi. Radeti deasupra cascaval si dati cartofii la cuptor, fara capac, inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.


Garnisiti portiile cu frunze de patrunjel, felii de ridichi, rosii, castraveti, etc. Pofta buna.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Leontina Catana , 19 decembrie 2013

    Imi place, cred ca o sa incerc si eu.

  • Fara foto

    Emma Muscalu , 18 decembrie 2013

    Imi place, cred ca o sa incerc si eu.

  • Fara foto

    Sova Elena , 18 decembrie 2013

    pare bun,o sa incerc

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 carnat trandafir sau 300 g cabanos
  • 3-4 oua
  • 150 g cascaval
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri ketchup
  • 20 ml ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Doina Varga

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

67 voturi    18 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

17 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o

7 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Pregatim compozitia pentru umplutura: Adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita si cu boia dulce), oul, orezul,

0 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varza cu berbecut

Varza cu berbecut

- Taiem varza fideluta. - Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit cu un praf de sare. - Adaugam carnea taiata cubulete. -

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne