autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu piept de pui la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii foarte subtiri.


Se sareaza si se pipereaza feliile de carne (pe ambele parti) si se aseaza un strat de cartofi, unul de carne etc. intr-o forma de budinca unsa cu ulei.


Se curata usturoiul, se toaca marunt, se amesteca cu acele de rozmarin si se presara peste cartofi.


Se toarna deasupra si zeama de carne, se dau la cuptorul incins la 220gr.C si se lasa sa se patrunda si sa se gratineze 35-40 de minute.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

69 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 8 felii subtiri de piept de pui (a 80 g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 1/4 l zeama concentrata de carne (Knorr+apa).

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Clementina Stanciu

Prajitura „betiva”

Blatul - Untul se freaca cu zaharul si cacao. Se adauga laptele si esenta de rom, si se pun toate

30 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri

Prajitura cu lamaie

Incingeti cuptorul la 180gr. Radeti coaja uneia dintre lamai, dupa care stoarceti-le pe amandoua

33 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Prajitura cu crema de ciocolata

Se incalzesc, pe foc mic, 500 g de frisca nebatuta si se incorporeaza 400 g ciocolata rupta bucatele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne