Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Dupa ce au fiert (20-25 min.) si s-au racorit un pic, se taie in 2 pe lungime cartofii si se scobesc.
Se ung un margarina topita sau unt si se aseaza in tava de aragaz. Se prepara umplutura: ce s-a scobit din cartofi se paseaza impreuna cu branza rasa si branza topita. Se adauga ouale batute cu iaurt sau smantana, ceapa verde taiata marunt, bucatelele de sunca si se amesteca bine toata compozitia. Se umple fiecare jumatate de cartof scobit cu umplutura. Se mai poate pune o bucatica de unt si deasupra fiecarei jumatati de cartof, peste umplutura, eu nu am pus. Tava astfel pregatita se da la cuptor, primele 10 min. la foc iute si dupa aceea la foc potrivit pana se rumeneste bine umplutura si se vede ca s-au inmuiat cartofii, intra usor furculita in ei. Eu dupa cele 10 min. am mai tinut carofii, in cuptorul meu, 40-45 min..
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii