autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi in evantai cu cascaval

Autor: asmin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: asmin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Ingrediente
Ingrediente:, 1,2 kg cartofi lunguieti, unt pt.ungerea tavii, sare si piper alb, 40 gr.unt, 75 gr.cascaval, verdeturi proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:


Se cresteaza cartofii pe lungime in feliute,dar fara a taia feliile de tot.In acest fel cartofii vor ramane intregi.se preincalzeste cuptorul la 180 *C.


Se unge bine cu unt un vas termorezistent.


Se trage de fiecare cartof astfel incat sa se faca sub forma unui evantai.


Se aseaza in vas si se condimenteaza cu sare si piper. presara untul deasupre.


Se introduce tava in cuptorul fierbinte si se coace timp de aprox.35 min.,pana ce cartofii devin aproape moi.Cascavalul se da prin razatoare si se presara peste cartofi apoi se mai lasa 15 min. la cuptor ,in timp ce cascavalul se topeste peste cartofi si formeaza o crusta maroniu-aurie.


Se presara verdeturile tocate marunt si se serveste fierbinte.
Preparare:


Se cresteaza cartofii pe lungime in feliute,dar fara a taia feliile de tot.In acest fel cartofii vor ramane intregi.se prein
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida gratinata cu piept de pui si ciuperci

O grozava mancare de sezon, care se poate preta la nenumarate variante si nu cere mare experienta

20 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1,2 kg cartofi lunguieti
  • unt pt.ungerea tavii
  • sare si piper alb
  • 40 gr.unt
  • 75 gr.cascaval
  • verdeturi proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de asmin

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piersicute

Preparare: Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful

1 vot    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

Clatite inimioare

Preparare: Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit se adauga uleiul incins peste compozitie

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje