Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie, taiem baconul cubulete si il punem peste ceapa, il calim un pic apoi bagam tigaia fara capac in cuptorul incalzit initial si o lasam cam 15 min.
Intre timp curatam cartofii si ii taiem in bucati mai mari, ii bagam intr-o punga pentru friptura si ii condimentam dupa gust, punem usturoiul granulat, cam cat dorim sa fie de usturoiati si adaugam 3 linguri de ulei; inchidem punga si agitam bine, astfel incat sa fie toti cartofii inveliti de ulei si condimente. Scoatem baconul din cuptor si punem cartofii si ii lasam cam 30-40 min. Cand sunt facuti ii scoatem din punga si ii punem in tigaia cu bacon si amestecam totul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii