Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele de mai sus, mai putin ciocolata si cacaoa, pana se topeste zaharul. Se pune jumatate din cantitate intr-o tava de chec(cozonac) tapetata cu faina sau cu hartie de copt, iar in cealalta jumatate se pune lingura de cacao, se amesteca si se pune peste calalta jumatate. Ciocolata se taie in bucatele nu foarte mici si se pune deasupra checului: aceasta va intra in chec si se va topi, dar dupa ce se raceste se intareste la loc.
Se coace la foc potrivit.
Checul se poate face si din cantitate mai mare de oua, caz in care se va tripla restul cantitatii in linguri de ingrediente.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii