autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele de cartofi cruzi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. cartofi, 2 oua, o felie franzela muiata si stoarsa (2 linguri fulgi de ovaz), sare, piper, ulei pentru prajit, putin usturoi si verdeturi tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale.


Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate.


Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.


Se servesc simple sau cu alte preparate din carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 oua
  • o felie franzela muiata si stoarsa (2 linguri fulgi de ovaz)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin usturoi si verdeturi tocate

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa care le punem intr-o strecuratoare

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne