autor:

Fara foto

» » , Retete de post, Retete vegetariene

CHIFTELE DIN CIUPERCI

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt si se amesteca, intr-un castron, cu toate celelalte ingrediente pana se obtine o cimpozitie omogena. In uleiul incins se pun cu lingurita mingiute, care se rumenesc pe toate fetele.


Se pot garnisi cu cartofi prajiti si se pot servi cu patrunjel fin tocat presarat deasupra.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa tocata nici prea fin
  • nici prea mare
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura marar si patrunjel fin tocate
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de simona moraru

Prajitura cu crema de nuci

Blatul se obtine prin omogenizarea ingredientelor. Apoi ungeti o tava cu unt si tapeteaz-o cu

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Fursecuri cu gem

Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea si omogenizezi

2 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Prajitura cu crema caramel

Preparare aluat: Freci spuma untul (la temperatura camerei) cu zaharul. Adaugi treptat oul, mierea,

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi