autor:

Florenta Dinu

» » Aperitive cu legume

Chiftele din dovlecei

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se rade pe razatoarea mare.


Se amesteca cu ouale,faina,praful de copt,mararul,patrujelul si sarea. ce s-au amestecat bine ingredientele se incinge uleiul si se dau la prajit.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mcirciumaru (Maestru bucatar) , 30 septembrie 2013

    Sunt delicioase, am incercat si eu reteta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2011

    Este o bunatate, eu am adaugat piper,chilli si usturoi .

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 24 iulie 2011

    Foarte bune,eu as pune si niste usturoi....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2011

      Foarte bune!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 iulie 2011

      Sant un deliciu yumi,yumi.

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 22 iulie 2011

      Imi place ca nu au usturoi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel mai mare,4 oua,300g faina,sare,o legatura patrunjel,o legatura marar,jumatate plic praf de copt.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Florenta Dinu

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Pasta de zahar

Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul

4 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Briose

Se incinge cuptorul. Se bate untul si zaharul intr-un bol mare cu o lingura de lemn, apoi se adauga

1 vot    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

mcirciumaru (Maestru bucatar)

Sunt delicioase, am incercat si eu reteta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Spanac gratinat

Spanac gratinat

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras si cele

13 voturi    17 comentarii
50 min
Aperitive cu legume
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, punem buchetelele de conopida

1 vot    2 comentarii
35 min
Aperitive cu legume