CHIFTELUTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
CHIFTELUTE

Ingrediente

  • - un kilogram si jumatate de carne tocata amestec: porc cu vita
  • - jumatate de paine
  • - 3 oua
  • - o legatura de marar tocata marunt
  • - jumatate de legatura de ceapa verde
  • - jumate de legatura de usturoi verde
  • - delicat
  • - sare
  • - piper
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

1.Paine este inmuiata in apa si se formeaza niste rotunduri.

2.Se pune carnea intr-un castron si adaugam peste aceasta 3 oua, mararul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, delicat, sare, piper si painea inmuiata.

4.Se amesteca foarte bine si din carne se formeaza chiftelutele.Pentru a le da mai usor forma, se va uda mana cu apa.

5.Se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise