autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

chiftelute cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, cartofi, oua,faina, patrunjel verde, piper, sare, pentru sos:ceapa, morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, ulei, otet, pasta de tomate, sare, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina.


Se rumenesc in ulei.


Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.


Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.


Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofisau pilaf de orez...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • cartofi
  • oua,faina
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • pentru sos:ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • ulei
  • otet
  • pasta de tomate
  • sare
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Sidy (Chef de cuisine)

Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez...



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive