autor:

Anonim

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu legume

chiftelute cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina.


Se rumenesc in ulei.


Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.


Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.


Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicu , 13 ianuarie 2010

    descriere apetisanta, insa nici o vorba despre cantitatile ingredientelor, halal reteta. Poate gospodinele cu experienta stiu ce si cat, insa pentru un incepator reteta are valoare zero

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Se serveste cu piure de cartofisau pilaf de orez...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • cartofi
  • oua,faina
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • pentru sos:ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • ulei
  • otet
  • pasta de tomate
  • sare
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

nicu

descriere apetisanta, insa nici o vorba despre cantitatile ingredientelor, halal reteta. Poate gospodinele cu experienta stiu ce si cat, insa pentru un incepator reteta are valoare zero

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde. Scoatem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume
Pasta de masline

Pasta de masline

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram. Maslinele le gaurim de samburi. In

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume