Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
Painea o inmuiem in putina apa.
Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.
Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.
Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
Formam chiftelute si le asezam in tava.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
Le mai lasam putin pana sunt gata.
Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii