Chiftelutele mele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi mijlocii
  • 2 carfofi cruzi si 1 cartof fiert
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 telina
  • patrunjel
  • 1 dovlecel mediu
  • pesmet cat am simtit ca e nevoie si soia granule
  • 2 feli de paine
  • eu am pus de aia
  • condimente(marar
  • patrunjel
  • condimnet pt pui de care sunt dependenta si pun in orice mancare)

Mod de preparare

Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit. Am pus feliile de paine sub legume, sa absorba tot surplusul de suc lasat de legume. Am pus putin secretul gustului, am adaugat condimentele, putina sare, daca mai e nevoie, granulele de soia pregatite inainte (fierte cu pitin secret).

Le-am amestecat pe toate si la sfarsit am adaugat pesmet pana am observat ca se leaga toate. Se legau mai bine ca si chftelutele de dulce. Le-am dat forma de chftelute si le-am prajit.

Ca si garnitura am facut un piure de cartofi cu sos de rosii.

Eu am incercat, testat, gustat si mi-a placut, o sa mai fac.

Pofta buna... si daca incercati, suneti-mi si mie parerea, cum vi se par? :P

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise