Mod de preparare

Se taie marunt cepele si se pun la prajit.


Se pune apa si orezul la fiert. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit. Apoi se ia orezul si se amesteca cu carnea tocata in prealabil, adaugandu-se sarea si piperul plus cele 2 oua crude pentru a lega compozitia.


Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la capete si se pune la fiert pentru 20 de minute.


Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dobre Cristina , 23 decembrie 2013

    sunteti super

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate si eu pregatesc asa ceva in decembrie cand tai porcul !

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Kg costa 20 lei

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Este foarte Buna s-a o ai de Sarbatori si kg costa 20 lei

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

92 voturi

Ingrediente

  • - 2-3 cepe
  • - o cana orez
  • - carne de porc/vita (eventual gata tocata)
  • - 2 oua
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Dobre Cristina

sunteti super

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Supe de legume
Supa crema broccoli

Supa crema broccoli

Ceapa, morcovii si dovlecelul se calesc frumos cu putin ulei si apa, cat timp broccoli fierbe. Dupa ce s-au gatit, se mixeaza cu blenderul,

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa-crema de topinambur

Supa-crema de topinambur

Cartofii si topinamburul se spala si se curata de coaja iar prazul se taie rondele. Se caleste apoi prazul in putin ulei apoi se adauga

0 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post