Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Maria Ciocoiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 septembrie 2008

Ingrediente
- 2-3 cepe, - o cana orez, - carne de porc/vita (eventual gata tocata), - 2 oua, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

92 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt cepele si se pun la prajit.


Se pune apa si orezul la fiert. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit. Apoi se ia orezul si se amesteca cu carnea tocata in prealabil, adaugandu-se sarea si piperul plus cele 2 oua crude pentru a lega compozitia.


Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la capete si se pune la fiert pentru 20 de minute.


Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.
Se taie marunt cepele si se pun la prajit.
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Piine impletita

Se face o \"maia\" dintoata drojdia,1,5 lingurita zahar(din cele 5),100 g faina si cam 150-200 ml

10 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

Colaci de casa si japoneze

Asezam ingredientele in masina de paine in urmatoarea ordine: sare,ou,lapte,ulei faina,apoi drojdia

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dobre Cristina , 23 decembrie 2013

    sunteti super

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate si eu pregatesc asa ceva in decembrie cand tai porcul !

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Kg costa 20 lei

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Este foarte Buna s-a o ai de Sarbatori si kg costa 20 lei

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

92 voturi

Ingrediente

  • - 2-3 cepe
  • - o cana orez
  • - carne de porc/vita (eventual gata tocata)
  • - 2 oua
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe. Într-o cratiță, se încinge puțin ulei

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume