Supa de oase se fierbe impreuna cu ceapa, fasolea verde si morcovii inabusiti in ulei. Cand fasolea e aproappe fiarta , se adauga pasta de tomate, rosii, marar verde si faina dizolvata in 100 ml de supa de oase. Se fierb impreuna 15 min , iar la sfarsit se adauga otet si sare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii