festivalul blogurilor gustoase

autor:

Adriana K.D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin ulei unde se incalzesc putin peste care se pune o cana de apa, intre timp se taie carnea cubulete si se pune peste legume si se da la fiert.Cand e fiarta carnea se pun cartofii taiati cubulete,se adauga foile de dafin,baza pt mancare.Cand sunt fierti cartofi se mai adauga sare si piper dupa gust, si se pune cubul de bors Maggi si patrunjelul, se mai da un clocot apoi se ia de pe foc.


E delicioasa!


Pofta Buna!!!:)

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Delicioasa si explicata foarte frumos!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 500-700 g cartofi
  • 300 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • un sfert de telina
  • sare
  • piper
  • baza pt mancare
  • 3-5 bucati de foi de dafin
  • 1 cub de bors Maggi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

14 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

44 voturi    18 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Sandvisuri cu telina si oua

Se face maioneza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se potriveste cu sare si piper. Se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si explicata foarte frumos!*****

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe