autor:

Adriana K.D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2011

Ingrediente
500-700 g cartofi, 300 g carne de vita, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardel, un sfert de telina, sare, piper, baza pt mancare, 3-5 bucati de foi de dafin, 1 cub de bors Maggi

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin ulei unde se incalzesc putin peste care se pune o cana de apa, intre timp se taie carnea cubulete si se pune peste legume si se da la fiert.Cand e fiarta carnea se pun cartofii taiati cubulete,se adauga foile de dafin,baza pt mancare.Cand sunt fierti cartofi se mai adauga sare si piper dupa gust, si se pune cubul de bors Maggi si patrunjelul, se mai da un clocot apoi se ia de pe foc.


E delicioasa!


Pofta Buna!!!:)

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Delicioasa si explicata foarte frumos!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500-700 g cartofi
  • 300 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • un sfert de telina
  • sare
  • piper
  • baza pt mancare
  • 3-5 bucati de foi de dafin
  • 1 cub de bors Maggi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

153 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

17 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

55 voturi    27 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si explicata foarte frumos!*****



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea mare. Ceapa,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe