autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de chitici

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1500 gr chitici, 2 l apa, 2 cepe, 2 ardei grasi, 3 rosii, un morcov, o telina, patrunjel, leustean verde, sare, piper, bors

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt zarzavatul de supa si se fierbe intr-o oala cu apa.


Se curata pestisorii marunti de intestine daca sunt mai mari se curata si de solzi.


Se spala , se pun la fiert cu zarazavatul. Cind sunt fierti se adauga borsul firbinte, sarea , piperul si verdeata tocata marunt.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

ciorba de pui

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine. Intr-o

15 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

21 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1500 gr chitici
  • 2 l apa
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii
  • un morcov
  • o telina
  • patrunjel
  • leustean verde
  • sare
  • piper
  • bors

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina

Salata Boeuf

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate

Salata gurmand

Toate componentele de mai sus se taie in forma de pai se adauga maioneza, se amesteca (de preferinta)

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

Salata forte

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe. Vinata se taie cuburi si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe