autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cocos cu taietei de casa

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2012
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2012

Ingrediente
Ingrediente:, , 1 cocos, 2 morcovi, 2 pastarnaci, 1/2 radacina de telina, 2 ardei, 1 ceapa, rosii cuburi, 2 litri de bors, taitel de casa, patrunjel sau leustean, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.


Cand cocosul a fost aproape fiert am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina.


Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul.


Cea mai buna ciorba !:)


Pofta buna!

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michaela Simion , 23 februarie 2015

    da, eu o fac, de regula, fara bors

  • Fara foto

    Michaela Simion , 23 februarie 2015

    corect ref. bors - Olympia e cel mai bun bors

  • Fara foto

    Irimia Maria , 12 februarie 2015

    Borsul se da in clocot separat intr-un vas si dupa aceea se toarna in compozitia pt ciorba,recomand borsul de Tecuci este f gustos.

    • Fara foto

      Daniela Marinovici , 12 februarie 2015

      daca nu stii sa fc taiteii nu stii nici sa gatesti

    • Fara foto

      Policiuc Delia , 20 ianuarie 2015

      facut si fara bors si e buna!

    • Fara foto

      Emilia Trofin , 11 ianuarie 2015

      nu ai specificat cum sefac tăiței de casa, era important!

    • Fara foto

      Ana Schulz , 04 ianuarie 2015

      Cu siguranta am s-o incerc.

    • Fara foto

      Ana Livia Szocs , 08 iulie 2014

      am sa incerc cred ca e minunata numai ca nu am bors

    • Fara foto

      Cruceanu Costel , 20 februarie 2014

      Borsul se da in clocot separat intr-un vas si dupa aceea se toarna in compozitia pt ciorba,recomand borsul de Tecuci este f gustos.

    • Fara foto

      Alexandru Daniliuc , 20 februarie 2014

      Probat reteta de curand :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 cocos
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • rosii cuburi
  • 2 litri de bors
  • taitel de casa
  • patrunjel sau leustean
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adina

Sarmale muntenesti

Mod de preparare: Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim usor ceapa tocata marunt,adaugam

16 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Cartofi cu varza de Bruxelles

Incingem cuptorul la 180 de grade. Pregatim o tava mare pentru cuptor. Cartofii curatati si spalati

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu foi pandispan, crema aromata si ciocolata

Mod de preparare crema : Fierbem laptele cu zaharul si nuca de cocos. Dam focul mai mic si adaugam

16 voturi    13 comentarii
30 min
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea mare. Ceapa,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe