autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba de crap

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Legumele taiate se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert , se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min de fierbere se adauga bucatile de crap si se fierb impreuna .


Se spumeaza , se adauga rosiile si se mai fierb 5 min.


Se adauga leustean si patrunjel verde.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crap fara cap
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de patrunjel si telina
  • rosii
  • pasta de tomate
  • patrunjel si leustean verde
  • bors
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Supe de legume
Ciorba taraneasca de fasole

Ciorba taraneasca de fasole

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de legume
Supă cremă de legume

Supă cremă de legume

Fie că e vară și o supă răcoritoare ne prinde întotdeauna bine, fie că mai vrem să scăpăm de vreo două-trei kilograme, supele

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume