autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
1 l si jumatate de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smintina, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

123 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.


Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul.


Se pune sare. ia spuma.


Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte.


Ianinte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Puiul, spalat si transat, se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa tocata marunt, morcovii taiati

0 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui a  la grec

Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina

107 voturi    10 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    Luci , 13 iulie 2009

    Da, se pun legumele mai întâi pentru ca puiul este de la supermarket, nu din curte.

  • Fara foto

    sef de trib , 16 iunie 2009

    Mai sunt aruncate si la misto ptr cei care nu au habar.

    • Fara foto

      :((( , 11 mai 2009

      Cum adica sa pui puiul sa fiarba dupa legume? Intai se pune carnea dsa fiarba, se spumeaza si apoi se pun legumele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

123 voturi

Ingrediente

  • 1 l si jumatate de apa
  • 1 l de bors
  • un pui mijlociu
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • cozi de ceapa verde
  • doua rosii
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • trei linguri de orez
  • un galbenus
  • doua linguri de smintina
  • sare.

Raporteaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe