Ciorba de salata verde-reteta bunicii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de salata verde-reteta bunicii

Ingrediente

  • *5-6 salate verzi potrivite
  • *200 ml lapte batut
  • *100 g carnat afumat
  • *1 ceapa mare
  • *1 lingurita boia
  • *2 linguri ulei
  • *4 oua,un morcov,
  • *verdeata:marar,leustean,patrunjel;sare

Mod de preparare

Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt

Se rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;

Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie cubulete

Se pune omleta peste ciorba se mai fierbe un sfert de ora timp in care se bate oul cu laptele(eu am folosit smantana)

Se drege ciorba ,se mai lasa putin pe foc ,timp in care tocam verdeata

Se ia de pe foc la primul semn de fierbere,se adauga,verdeata se potriveste de sare

La noi se serveste rece pe timpul verii dar este ft buna calda!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise