autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete.


Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa.


Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min.


Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min.


Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.


Pofta buna!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Daca adaugi si o lingura de smantana este un vis

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina
  • cateva fire leustean
  • -sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem

6 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

31 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana

Bors de legume cu smantana

Pregatim toate legumele apoi punem ciorba pe foc. Ceapa o curatam, o tocam, iar cea verde o taiem rondele. Morcovul decojit il facem

3 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica

Ciorba de burta dietetica

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe