autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -2 morcovi, -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde, -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), -1 radacina pastarnac, -2 oua, -4-5 rosii, -1,5 l bors, -cateva fire telina, cateva fire leustean, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete.


Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa.


Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min.


Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min.


Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Daca adaugi si o lingura de smantana este un vis

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina
  • cateva fire leustean
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Prajitura cu caise si iaurt

Intr-un bol punem la mixat ouale impreuna cu praful de sare si zaharul pe care il adaugam in ploaie..Mixam

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii

3 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Lemonato supa vitel

Lemonato supa vitel

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam morcovii si taiem in patru. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete

Am ales ca ciorba, cea de miel fiind Sarbatorile Pascale! La ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor, pieptul si gitul.Eu am folosit

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe