autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -2 morcovi, -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde, -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), -1 radacina pastarnac, -2 oua, -4-5 rosii, -1,5 l bors, -cateva fire telina, cateva fire leustean, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete.


Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa.


Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min.


Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min.


Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata

52 voturi    15 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de frike(specific arab)

Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se

4 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Daca adaugi si o lingura de smantana este un vis

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina
  • cateva fire leustean
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Supa de curcan

Am cumparat un curcam de aproximativ 8 kg crescut la tara. Mi-am zis ca o supa este binevenita si

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne

Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Curatam,spalam si lasam la scurs pulpele. In acest timp ne ocupam de marinata. Curatam usturoiul,il

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Tiramisu cu piure de zmeura

Pentru piureul de zmeura Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure. Dam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecel

Ciorba de dovlecel

Curatam dovleceii , le scoatem semintele si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa verde , rosia si ardeiul le taiem marunt, apoi

2 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem cubulete. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete, la fel si ardeiul gras rosu. Ceapa

1 vot    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe