Cartofii se curata si se taie cubulete . Varza se taie fasii subtiri . Morcovul se curata si se taie rondele mici . Telina se curata si se taie in doua . Patrunjelul verde se toaca marunt .
Mazarea , varza , morcovul , patrunjelul si telina se pun la fiert in apa cat sa acopere ingredientele . Vom adauga o lingura de ulei de masline peste compozitie si vom lasa sa fiarba pana se inmoaie toate ingredientele , amestecand din cand in cand . Oala va fi acoperita in tot acest timp . Cand ingredientele s-au inmuiat vom adauga cartofii , completand cu apa dupa cat dorim sa fie ciorbita de deasa . Cand au fiert cartofii , se adauga bulionul , se lasa sa fiarba cateva minute . Intre timp amestecam smantana cu galbenusul de ou si pentru a nu se taia cand o punem in zeama fierbinte , vom adauga cateva linguri de lichid din oala peste smantana si ou . Vom amesteca pentru omogenizare si abia dupa ce am adus smantana la o temperatura apropiata de cea a ciorbitei , o vom deserta in oala , amestecand continuu . Facultativ , se poate acri cu bors sau zeama de varza .
Aceasta este o reteta lejera , ideala pentru o dieta sanatoasa . Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii