Se spala ciupercile, se rup coditele, se aseaza intr-o tava pe o folie de aluminiu. Se taie ceapa verde rondele micute si se pun in fiecare ciuperca, se adauga uleiul de masline - cateva picaturi in fiecare palarioara - sare, piper, oregano si o jumatate de rosie chery pe post de capac. Se da la cupor 20-30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii