autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci umplute de post

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari, ulei, sare, patrunjel, piper, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca.


Se aseaza ciupercile intr-o cratita si se pune in fiecare un praf de sare si o lingurita de ulei.


Se acopera si se tin la foc pana se inmoaie.


Separat se toaca marunt cotoarele si se inabuse cu putina sare si ulei. Cand s-au inmuiat bine si au scazut, se dau deoparte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel tocat marunt, piper, si se umplu ciupercile racorite.


Se servesc reci

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
  • piper
  • lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase...



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive