autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Ciuperci umplute de post

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari, ulei, sare, patrunjel, piper, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca.


Se aseaza ciupercile intr-o cratita si se pune in fiecare un praf de sare si o lingurita de ulei.


Se acopera si se tin la foc pana se inmoaie.


Separat se toaca marunt cotoarele si se inabuse cu putina sare si ulei. Cand s-au inmuiat bine si au scazut, se dau deoparte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel tocat marunt, piper, si se umplu ciupercile racorite.


Se servesc reci

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
  • piper
  • lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs. Am calit in ulei ceapa tocata marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu legume
Tarta cu praz leurda si ciuperci

Tarta cu praz leurda si ciuperci

In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate, iar dupa ce a scazut apa din

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive cu legume