autor:

valentina ionita

» » Sucuri si compoturi de fructe

COMPOT DE VISINE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se spala fructele,se curata de codite si se aseaza in borcane nepresate.Siropul se pune caldut peste fructe in borcane.Borcanele se capseaza bine si se sterilizeaza timp de 20 de minute.


2.


Se spala fructele,se curata de codite .


Se adauga zaharul si 1 pahar cu apa.


Se pun la fiert,se adauga zaharul vanilat,se lasa sa se raceasca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • 1.compot de visine pentru toamna-iarna
  • 3 kg visine
  • pt sirop: 3l apa,2 kg zahar.
  • 2.compot de visine pentru servire imediata
  • 1 kg visine
  • 300 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 pahar cu apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

39 voturi    47 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de zmeura - la rece

Sirop de zmeura - la rece

Intr-un vas mare de plastic punem zmeura si o framantam bine cu mana pina zdrobim toata zmeura, apoi cate kg de zmeura avem , atatia

1 vot    1 comentariu
48h
Conserve si muraturi
Cafea rece

Cafea rece

Pune intr-un mixer lapte adauga peste el zahar si cafea si se amesteca foarte bine. Adauga si gheata si amesteca din nou. Pune amestecul

12 voturi    7 comentarii
5 min
Cafele si ceaiuri