autor:

valentina ionita

» » Sucuri si compoturi de fructe

COMPOT DE VISINE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se spala fructele,se curata de codite si se aseaza in borcane nepresate.Siropul se pune caldut peste fructe in borcane.Borcanele se capseaza bine si se sterilizeaza timp de 20 de minute.


2.


Se spala fructele,se curata de codite .


Se adauga zaharul si 1 pahar cu apa.


Se pun la fiert,se adauga zaharul vanilat,se lasa sa se raceasca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • 1.compot de visine pentru toamna-iarna
  • 3 kg visine
  • pt sirop: 3l apa,2 kg zahar.
  • 2.compot de visine pentru servire imediata
  • 1 kg visine
  • 300 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 pahar cu apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Limonada cu visine

Limonada cu visine

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii. Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Nectar de corcoduse

Nectar de corcoduse

Corcodusele curatate de codite si frunze, le spalam bine cu apa rece si le punem intr-o oala mare (eu amo oala de 20L pe care am folosit-o)

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi