Se freaca cele 3 galbenusuri nefierte si galbenusul fiert cu cei 200 ml de ulei, lingura de mustar si zeama de lamaie si se face maioneza. Se desparte conopida in buchetele, se curata de frunzulite si se pune in apa clocotita cu sare sa fiarba 5 minute. Se scoate cu o paleta si se lasa la racit, dupa care se taie patratele mici care se amesteca cu trei linguri de maioneza, sare si piper. Se pune pe platou sau castron si se orneaza.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii