autor:

autor

» » Salate de legume

Conopida cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare. lasa sa se raceasca si se da prin razatoare, sa fie toacata.


Se adauga maioneza si usturoi. poate adauga sare dupa gust.


Se serveste rece.


Se serveste cu rosii

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • conopida
  • usturoi
  • ulei
  • mustar
  • galbenus de ou
  • apa
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salata de grapefruit, sfecla si avocado

Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Salata de baby spinach cu ficat

Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Salata de cartofi dulci si alge

Totul a pornit de la ingredientul denumit impropriu alga si care este doar o planta ce combina 

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata. Taiati rosiile cubulete dupa

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata orientala de post

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem marunt rondele. Mararul il tocam

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume