autor:

autor

» » Salate de legume

Conopida cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare. lasa sa se raceasca si se da prin razatoare, sa fie toacata.


Se adauga maioneza si usturoi. poate adauga sare dupa gust.


Se serveste rece.


Se serveste cu rosii

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • conopida
  • usturoi
  • ulei
  • mustar
  • galbenus de ou
  • apa
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salata de grapefruit, sfecla si avocado

Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Salata de baby spinach cu ficat

Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Salata de cartofi dulci si alge

Totul a pornit de la ingredientul denumit impropriu alga si care este doar o planta ce combina 

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.Se

4 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu legume
Salata din ridiche neagra cu praz

Salata din ridiche neagra cu praz

Curăţaţi şi spălaţi legumele. Răzuiţi ridichea neagră, tocaţi fideluţă feliile de ardei roşu şi prazul; tocaţi mărunt

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume