autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept).


Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.


Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile. Merge foarte bine cu o salata mixta.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baiat Fyn , 18 aprilie 2014

    e nemaipomenit

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

208 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. piept de pui
  • 90 gr. sunca fiarta
  • 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime)
  • 30 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 30 gr. unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar o data in ani de zile vita/vitel comestibile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne