autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 gr. piept de pui, 90 gr. sunca fiarta, 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime), 30 gr. faina, 1 ou, 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

208 voturi

Mod de preparare

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept).


Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.


Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile. Merge foarte bine cu o salata mixta.
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri. Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici. Acestea

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baiat Fyn , 18 aprilie 2014

    e nemaipomenit

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

208 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. piept de pui
  • 90 gr. sunca fiarta
  • 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime)
  • 30 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 30 gr. unt

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne