autor:

Fara foto

» » , , Mancaruri cu peste, Retete de post, Retete vegetariene

Creveti cu orez

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se lasa crevetii sa se decongeleze.


Se incinge uleiul intr-un wok.


Se adauga ceapa rosie, legumele si se lasa pe foc 2 min pina se inmoaie.


Se adauga crevetii, sosul de peste si se lasa inca 3-4 min pina crevetii devin maronii si sunt patrunsi bine.


Se asezoneaza cu sare si piper. adauga orezul gata fiert, se amesteca bine si se lasa pe foc timp de 4 min pina se incalzeste si acesta. La servire se preasara coriandru proaspat si dupa preferinta , sos de soia.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ce bine arata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      O reteta rapida,gustoasa si foarte sanatoasa.Felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      E frumoasa prezentarea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • o lingura ulei de floarea soarelui
  • o ceapa rosie tocata
  • 200 g amestec de legume verzi
  • 200 g creveti congelati
  • 3 catei de usturoi feliati
  • 2 linguri sos de peste
  • 500 g orez Basmati gata fiert
  • coriandru tocat pentru sevire
  • optional
  • sos de soia
  • sare piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nedelcu cristina

Salata Boeuf

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate de legume

Salata gurmand

Toate componentele de mai sus se taie in forma de pai se adauga maioneza, se amesteca (de preferinta)

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Salata forte

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe. Vinata se taie cuburi si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Ce bine arata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hummus cu muguri de pin

Hummus cu muguri de pin

Nautul scurs de zeama (aceasta se pastreaza pana la final) se marunteste in robot, adaugand cate putina zeama pana obtinem o pasta fina.

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume