festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins.


Se lasa la racit.


Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita.


Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa.


Se lasa la racit ccc 3 ore.


Se serveste ca un aperitiv rece.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne