autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins.


Se lasa la racit.


Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita.


Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa.


Se lasa la racit ccc 3 ore.


Se serveste ca un aperitiv rece.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Neagu , 18 mai 2014

    multumesc mult!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,

53 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne