autor:

Fara foto

» » Aperitive

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar sef)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dana chirita (Bucatar sef)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2008

Ingrediente
500 gr.carne tocata de pui, 2 oua, 2catei usturoi, piper, sare, patrunjel, 2cepe potrivite, 3 linguri otet., , Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte, 2 crude), mustar si zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins.


Se lasa la racit.


Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita.


Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa.


Se lasa la racit ccc 3 ore.


Se serveste ca un aperitiv rece.
Retete
Alte retete din Aperitive

Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei

Sotul meu a fost la pescuit si a prins cateva bucati de platica de toata frumusetea si m-am decis

7 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Iahnie de năut cu ciuperci

Modul de preparare: Punem năutul de cu seară în apă rece la înmuiat şi îl lăsăm până

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Neagu , 18 mai 2014

    multumesc mult!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne