autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins.


Se lasa la racit.


Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita.


Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa.


Se lasa la racit ccc 3 ore.


Se serveste ca un aperitiv rece.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Neagu , 18 mai 2014

    multumesc mult!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

Vali Neagu

multumesc mult!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea,

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Chiftele cu carne de  porc la cuptor

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se

0 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne