autor:

Fara foto

» » Aperitive

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana chirita (Bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2008

Ingrediente
500 gr.carne tocata de pui, 2 oua, 2catei usturoi, piper, sare, patrunjel, 2cepe potrivite, 3 linguri otet., , Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte, 2 crude), mustar si zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins.


Se lasa la racit.


Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita.


Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa.


Se lasa la racit ccc 3 ore.


Se serveste ca un aperitiv rece.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Neagu , 18 mai 2014

    multumesc mult!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne