autor:

mirey

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cartofi la cuptor

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. fac crochete care se dau prin pesmet amestecat cu marar.


Se unge o tava cu unt sau ulei,se pun crochetele in tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc putin,in jur de 15-20 de minute.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 100 g branza de burduf
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet si marar uscat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

21 voturi    18 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida, apoi se pune o lingurita de faina peste drojdie, se amesteca putin si se lasa deoparte.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza