autor:

mirey

» » Aperitive

Crochete de cartofi la cuptor

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
4 cartofi, 100 g branza de burduf, 50 g unt, 1 ou, sare si piper dupa gust, pesmet si marar uscat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. fac crochete care se dau prin pesmet amestecat cu marar.


Se unge o tava cu unt sau ulei,se pun crochetele in tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc putin,in jur de 15-20 de minute.
Retete
Alte retete din Aperitive

Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar,

3 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 100 g branza de burduf
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet si marar uscat

Raporteaza reteta

Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

22 voturi    18 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

31 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri cu telemea

Cornuri cu telemea

Se pune intr-un vas cca 150 ml lapte caldut in care adaugam 1 lg faina, zaharul si drojdia. Lasam sa dospeasca pentru 10 minute. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi

Chifle cu branza si cartofi

Preparam mai intai un piure obisnuit de cartofi. Curatam, spalam si portionam cartofii, apoi ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza