autor:

mirey

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cartofi la cuptor

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. fac crochete care se dau prin pesmet amestecat cu marar.


Se unge o tava cu unt sau ulei,se pun crochetele in tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc putin,in jur de 15-20 de minute.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 100 g branza de burduf
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet si marar uscat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

21 voturi    16 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu cas si marar verde

Placinte cu cas si marar verde

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta, sarea, drojdia dizolvata si iaurtul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si dovlecel

Placinta cu branza si dovlecel

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna cu ceapa. Amestecam branza

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza