autor:

mirey

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cartofi la cuptor

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. fac crochete care se dau prin pesmet amestecat cu marar.


Se unge o tava cu unt sau ulei,se pun crochetele in tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc putin,in jur de 15-20 de minute.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 100 g branza de burduf
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet si marar uscat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

21 voturi    16 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
“Labaneh” cu ierburi aromate

“Labaneh” cu ierburi aromate

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca , dar nu de tot, sa fie doar

4 voturi    5 comentarii
48h
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje