Fileul de peste(fara oase de preferat) il punem intr o farfurie si l stropim cu zeama de la o lamaie
Punem apa la fiert , cand clocoteste introducem pestele si l lasam 10 min la foc mic
Intre timp punem cartofii la fiert in coaja(foarte important!)
Scoatem pestele si l rasturnam intr un servet de panza curat
Facem servetul ca pe un saculet si cu mana zdrobim pestele bine
Il punem intr un castron
Decojim cartofii cand sunt gata si-i zdrobim bine
Ii adaugam peste peste
Punem ouale ,sarea si patrunjelul taiat fin
Amestecam bine si lasam 5 min sa se odihneasca
Intre timp punem uleiul la incins
Cand e fierbinte facem bilute sau crochete ,fara sa le trecem prin faina(udati mainile ca sa nu se prinda aluatul de maini)
prajiti bine si puneti crochetele pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta
Se pot manca calde sau reci ,dupa preferinta
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii