crochete din peste (fara miros de peste)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
crochete din peste (fara miros de peste)

Ingrediente

  • 250g fileu de peste(de preferat morun ,sau peste oceanic)
  • 1 lamaie
  • 6 cartofi mari
  • 4 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare dupa gust
  • 500 ml ulei
  • o cratita nu prea larga dar inalta

Mod de preparare

Fileul de peste(fara oase de preferat) il punem intr o farfurie si l stropim cu zeama de la o lamaie

Punem apa la fiert , cand clocoteste introducem pestele si l lasam 10 min la foc mic

Intre timp punem cartofii la fiert in coaja(foarte important!)

Scoatem pestele si l rasturnam intr un servet de panza curat

Facem servetul ca pe un saculet si cu mana zdrobim pestele bine

Il punem intr un castron

Decojim cartofii cand sunt gata si-i zdrobim bine

Ii adaugam peste peste

Punem ouale ,sarea si patrunjelul taiat fin

Amestecam bine si lasam 5 min sa se odihneasca

Intre timp punem uleiul la incins

Cand e fierbinte facem bilute sau crochete ,fara sa le trecem prin faina(udati mainile ca sa nu se prinda aluatul de maini)

prajiti bine si puneti crochetele pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta

Se pot manca calde sau reci ,dupa preferinta

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise