autor:

maryelena

» » Mancaruri cu carne

Curcan cu ananas

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
1 ananas, 8 felii piept de curcan, 4 linguri ulei de masline, 25 ml supa de carne, 125 ml smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de ananas si se taie felii. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se scoate pe un platou si se pastreaza la cald. In uleiul din tigaie se prajesc usor si feliile de ananas timp de cateva minute, pe fiecare parte.


Se toarna supa si smantana, se pun si bucatile de carne de curcan, dupa care se lasa sa dea cateva clocote.


Se serveste cu garnitura de orez fiert.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 8 felii piept de curcan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25 ml supa de carne
  • 125 ml smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maryelena

Blat de tort rapid

Se bat ouale intregi, se adauga zaharul si impreuna se bat spuma cam 20-25 min. Se adauga uleiul

24 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Piftie rapida

Rasoalele se tin 2 zile cu sare la frigider. Se oparesc rasoalele inainte de fierbere, apoi se spala

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Placinta cu branza dulce

Se separa 4 oua si se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu 4 linguri de apa si 4 de zahar,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne