autor:

maryelena

» » Mancaruri cu carne

Curcan cu ananas

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
1 ananas, 8 felii piept de curcan, 4 linguri ulei de masline, 25 ml supa de carne, 125 ml smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de ananas si se taie felii. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se scoate pe un platou si se pastreaza la cald. In uleiul din tigaie se prajesc usor si feliile de ananas timp de cateva minute, pe fiecare parte.


Se toarna supa si smantana, se pun si bucatile de carne de curcan, dupa care se lasa sa dea cateva clocote.


Se serveste cu garnitura de orez fiert.
Se scoate miezul de ananas si se taie felii. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se scoate pe un plato
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Chiftelute de porc

Ceapa se toaca fin. Usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Franzela se imoaie

31 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu cartofi

Mai intai spalam carnea foarte bine si o taiem bucati mai mici (punem si oasele pentru ca dau gust).

4 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 8 felii piept de curcan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25 ml supa de carne
  • 125 ml smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de maryelena

Blat de tort rapid

Se bat ouale intregi, se adauga zaharul si impreuna se bat spuma cam 20-25 min. Se adauga uleiul

24 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Piftie rapida

Rasoalele se tin 2 zile cu sare la frigider. Se oparesc rasoalele inainte de fierbere, apoi se spala

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Placinta cu branza dulce

Se separa 4 oua si se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu 4 linguri de apa si 4 de zahar,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne