autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Cus-cus

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
Un pachetel de paste Cus-cus`, ulei, delikat si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

39 voturi

Mod de preparare

Se pune putin ulei la incins si se rastoarna pachetul de paste peste ulei, invirtindu-se mereu pina ce acestea prind o culoare aramie.


Se adauga doua cani cu apa delikat si piper dupa gustsi se lasa sa fierba pastele. Daca e nevoie, se mai adauga apa. Pastele se lasa sa se odihneasca acoperite 10 minute. Ele nu trebuie sa fie lipite una de alta (inseamna ca nu s-a pus apa destula).


Se servesc cu tocanite.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • adina  vasile

    adina vasile (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    ce este cus cus. ce paste?

  • Fara foto

    dz , 14 martie 2010

    frumos si gustos!

  • Fara foto

    Mina , 07 martie 2010

    D-na Sidy, tocmai aici este hiba retetei dumneavoastra, cuscus NU SUNT PASTE! Eu doresc sa aflu o reteta autentica de facut cuscus care are ca ingredient grisul. Prin analogie putem spune ca si taiteii ii facem punind punga cu taitei la fiert. o zi frumoasa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Mie imi place f. mult cus cus.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      eu gatesc cus-cus in alt mod,si mai ales nu-mi place cu tocanite...gusturi diverse..

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      Cum se servesc la tocanite? Ca o garnitura? Nu am facut niciodata si tare as vrea sa gatesc si eu cus cus

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

      In loc de delicat, care contine o gramada de E-uri eu folosesc morcovi dati prin razatoare mica si ardei tocat. Incercati si vedeti ce gust deosebit va avea mancarea....

    • Fara foto

      gigi , 28 decembrie 2008

      Cuscus nu este cu specific romanesc :D Francezii stiu de ce :D

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

39 voturi

Ingrediente

  • Un pachetel de paste Cus-cus`
  • ulei
  • delikat si piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

- Gateste cu noi din 29 August 2005 -

29 August 2005-29 August 2015 ...au trecut 10 ani de colaborare,10 ani in care care am trecut de

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Torturi

Castraveti murati Pikant fix -iute

Spalam bine de tot castravetii si ii lasam sa se scurga.Spalam frunzele si ardeii iuti si ii lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Gogonele asortate

Spalam bine gogonelele si castravetii ,apoi ii lasam sa se scurga bine de tot. Varza o taiem in

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

adina vasile (Chef de cuisine)

ce este cus cus. ce paste?



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Lasagne rolls

Lasagne rolls

Iubesc lasagne si sosul ragu. E adevarat ca dureaza mult sa prepari sosul ragu, dar aceasta este o varianta mult mai rapida si delicioasa!

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza