autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive cu legume

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare. timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el tot cubulete si se mai calesc impreuna pana sunt bine scazute.


Se iau de pe foc se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu,sare,piper,se amesteca cu cele 5 oua, verdeata tocata marunt,faina si pesmetul.


Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.


Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Va multumesc,ma bucur ca va place.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Super aceasta reteta, am salvat-o. Felicitari!*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

    Delicios si foarte apetisant!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Varadi Silvia

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

43 voturi    16 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Tort cu mouse de ciocolata alba

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat.

14 voturi    7 comentarii
2h 10 min
Torturi

Boccelute de clatite cu ciuperci

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara. Se pregatesc mai intai clatitele. Se curata

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Va multumesc,ma bucur ca va place.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Roșii uscate la cuptor

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate sâmburii. Într-o tavă unsă bine

9 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume