autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Ingrediente
700g ciuperci, 1 vanata, 1 dovlecel, 5 oua, 2 cepe rosii, 2-3 linguri ulei, 1 legatura marar verde, 1 legatura patrunjel verde, sare si piper, 1 lingura faina, 1 lingura pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare. timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el tot cubulete si se mai calesc impreuna pana sunt bine scazute.


Se iau de pe foc se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu,sare,piper,se amesteca cu cele 5 oua, verdeata tocata marunt,faina si pesmetul.


Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.


Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulada aperitiv in trei culori

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina

22 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Va multumesc,ma bucur ca va place.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Super aceasta reteta, am salvat-o. Felicitari!*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

    Delicios si foarte apetisant!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

45 voturi    17 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Tort cu mouse de ciocolata alba

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat.

15 voturi    7 comentarii
2h 10 min
Torturi

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Va multumesc,ma bucur ca va place.



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive