autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de caprioara

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga ficatul taiat felii, se condimenteaza cu piper si se prajeste la foc mare.


Se presara faina, se stropeste cu putin otet, dupa 1-2 minute se poate servi si abia acum se sareaza.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ficat de caprioara
  • 20 g unt
  • jumatate de ceapa
  • 1 lingurita de faina
  • sare dupa gust
  • piper macinat
  • putin otet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne