autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de caprioara

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga ficatul taiat felii, se condimenteaza cu piper si se prajeste la foc mare.


Se presara faina, se stropeste cu putin otet, dupa 1-2 minute se poate servi si abia acum se sareaza.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ficat de caprioara
  • 20 g unt
  • jumatate de ceapa
  • 1 lingurita de faina
  • sare dupa gust
  • piper macinat
  • putin otet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar o data in ani de zile vita/vitel comestibile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata felii (fidea). Se amesteca bine cu

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne