autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ficat de caprioara

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga ficatul taiat felii, se condimenteaza cu piper si se prajeste la foc mare.


Se presara faina, se stropeste cu putin otet, dupa 1-2 minute se poate servi si abia acum se sareaza.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ficat de caprioara
  • 20 g unt
  • jumatate de ceapa
  • 1 lingurita de faina
  • sare dupa gust
  • piper macinat
  • putin otet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne