autor:

Anonim

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu legume

Ficat de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper, si se fierbe totul cca 10 min., apoi se adauga peste bucatile de ficat.


Separat, se rumeneste ceapa in 100 ml de ulei.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde. Scoatem

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume
Pasta de masline

Pasta de masline

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram. Maslinele le gaurim de samburi. In

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume