autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ficat de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, ulei, cartofi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper, si se fierbe totul cca 10 min., apoi se adauga peste bucatile de ficat.


Separat, se rumeneste ceapa in 100 ml de ulei.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive