autor:

Anonim

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu legume

Ficat de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, ulei, cartofi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper, si se fierbe totul cca 10 min., apoi se adauga peste bucatile de ficat.


Separat, se rumeneste ceapa in 100 ml de ulei.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Dovlecei pane cu sos tzatiki

Dovlecei pane cu sos tzatiki

Dovleceii se taie in felii de 1 cm grosime.Se dau cu putina sare. Oul, faina si laptele se amesteca pana se formeaza un aluat fluid

0 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume
Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Se pregatesc ingredientele la temp.camerei. Se razuieste telemeaua (pe partea mare a razatoarei) se pune intr-un bol. Dovleceii se curata

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza