autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie.


Servim cu piure de cartofi si salata sau muraturi.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    interesanta ideea cu ficatul pane.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne