autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g ficat de porc, 2 oua, faina de grau, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie.


Servim cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Lasagna de cârnati proaspeti

Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati

4 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Pui cu legume in punga magica

Spalam puiul cu apa rece si il portionam in 4 sau 8 bucati, dupa preferinta. Lasam bucatile de carne

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    interesanta ideea cu ficatul pane.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

19 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rata cu sos de rosii

Rata cu sos de rosii

Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult; se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Se pregatesc mai intai chiftelutele:intr-un castron se pune carnea si se amesteca bine cu ceapa tocata foarte marunt,usturoiul bine

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne