autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g ficat de porc, 2 oua, faina de grau, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie.


Servim cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Orez picant

Orezul, spalat bine, se fierbe in apa cu sare. Al nostru, fiind integral, a avut nevoie de aproximativ

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Sarmale cu varza acra si dulce

Acestea sunt sarmalele preferate ale sotului meu. Si mie imi plac tare mult. Sunt si usor de facut. Se

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    interesanta ideea cu ficatul pane.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne