autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Ficat pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ficat de porc, ½ l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute.


Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins.


Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ficat de porc
  • ½ l lapte
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • sare
  • salata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mici gratinati

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi ii luam si ii punem pe o farfurie.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pilaf cu carne de curcan

Pilaf cu carne de curcan

Carnea de curcan o punem la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert, o lasam sa se racoreasca , o

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne