autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Ficat pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ficat de porc, ½ l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute.


Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins.


Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ficat de porc
  • ½ l lapte
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • sare
  • salata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut si s-a format un sos,se rastoarna

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem felii.Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs. Punem intr-o cratita

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne