autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Ficat pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute.


Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins.


Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ficat de porc
  • ½ l lapte
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • sare
  • salata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne