Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se amesteca intre timp faina cu zaharul sarea se adauga apa, si uleiul de masline dorojdia dupa cele 10 minute si se omogenizeaza totul , se lasa la dospit aproximativ 30 minute.apoi se intinde pe o planseta ,si se lasa de grosiamea unui blat de pizza, se unge cu ulei inaine de a se baga la cuptor amoi rosmarinul tocat deasupra uniform si sarea mare.Cuptorul se incalzeste la 240 se lasa 12-15 minute la cuptor si apoi o puteti servi calduta .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii