- Tăiem rubarbărul în bucăți de aproximativ 4-5 cm și apoi îl tăiem în fâșii subțiri
- mixăm o lingură de zahăr brun cu o lingură de frișcă lichidă până se obține o compoziție cremoasă. Aceasta este opțională pentru rețetă. Ea joacă rolul unui lipici dulce pentru rubarbăr.
- Rulăm foietajul pe blatul de lucru și îl tăiem în forme rotunde - de dimensiunea unui pahar sau a unui bol. Așezăm foietajul în tavă
- Ungem foietajul cu oul bătut iar pe mijloc adăugăm puțin din crema de zahăr brun cu frișcă lichidă.
- Așezăm peste acestea feliile de rubarbăr și pudrăm din belșug cu zahărul pudră.
- Tava se pune la cuptor la aproximativ 180-200 grade, timp de 15-20 de minute. Când foietajul devine auriu iar rubarbărul este caramelizat se poate scoate de la cuptor.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii