autor:

joly-gina

» » Fripturi

Friptura de ied la cuptor

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de ied, cele din spate, 250 ml de vin rosu, cimbru, o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.


Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din punga magica si se toarna peste pulpele de ied, se pregateste tava de seara si se lasa in frigider pana dimineata ca sa patrunda bine in carnita,


dupa care se baga la cuptor la foc mic timp de o ora.


Este foarte gustos si este mai bun decat mielul, seamana putin la gust cu puiul si ai manca in continuu


merita sa incercati, este delicios.


Pofta mare!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte gustos.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de ied
  • cele din spate
  • 250 ml de vin rosu
  • cimbru
  • o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de joly-gina

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

28 voturi    25 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

23 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Pasti

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca

27 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

lstanciu37 (Chef de cuisine)

interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul de apa prin tamponare si le lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi