Se curata fructele si se taie in feliute.Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste.Cand s-a topit aproape de tot se adauga untul si se amesteca bine.Se indeparteaza de pe foc,se adauga frisca si se amesteca.Se inteapa fructele cu cate o scobitoare si se trec prin ciocolata.Imediat se pot trece prin nuca,alune,migdale pisate sau cocos.Se pun pe farfurie si se dau la frigider pana se intareste ciocolata.Se decoreaza cu frisca si se servesc reci.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii