GRILIAJ TORT

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
GRILIAJ TORT

Ingrediente

  • BLAT.8 oua
  • 8 ling.zahar
  • 4 ling.faina
  • 4 ling nuca macinata
  • un praf de copt.Crema.4 oua
  • 200 gr.zahar
  • o ling.faina
  • 100 gr.zahar
  • 150 gr.nuca macinata
  • o margarina.

Mod de preparare

Blat.se bat albusele spuma se adauga zaharul tot cate doua linguri apoi se adauga galbenusele frecate cu un pic de sare.Apoi se pune nuca ,faina si praful de copt,se tapeteaza o forma si se pune compozitia.Pregatim intai praful care va da un gust deosebit cremei.Se caramelizeaza 100 gr.zahar si cand culoarea e maronie deschis se pune si nuca taiara bucati.Se pune pe o farfurie unsa cu unt sau margarina si cand e rece se da prin masina de carne.Pentru crema se bat ouale pe aburi cu zaharulsi o ling.de faina apoi se da la rece.Margarina se freaca spuma si crema racita se adauga tot cate o lingura apoi se pune praful de nuca eu am lasat si pentru ornat putin.Blatul se taie in trei si se insiropeazase unge cu crema si se orneaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise